Vegānās konfektītes

Šeit ir recepte manām iecienītākajām šokolādes konfektītēm!

Ļoti garšīgas un viegli pagatavojams. Bet jums vajag labu kombainu. Man ir KichenAid - iesaku!

Ēdienu gatavošanai jums ir nepieciešams:

  • 1 glāze (250g) grauzdētu lazdu riekstu
  • Tase ar sulīgu dateļu
  • Goji ogas vai citi žāvēti augļi vai sēklas pēc garšas un vēlmes
  • 3 ēdamkarotes kakao 10 - 12%
  • 3 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas

Šeit ir produkti, kas mums nepieciešami vegāno konfektīšu pagatavošanai: kokosriekstu eļļa, lazdu rieksti, dateles, kakao pulveris. Es neizmantoju beztauku, kas tiek pārdots lielveikalos, bet reālu ar kakao sviesta saturu 10–12%

Cepiet lazdu riekstus cepeškrāsnī līdz zeltaini brūnai krāsai. Gatavos lazdu riekstu atdzesē un noloba no tā miziņas

Mēs ievietojam visas sastāvdaļas virtuves kombainā: lazdu riekstus, dateles bez kauliņiem, godži ogas, kas mērcētas karstā ūdenī, pievienojam kakao pulveri un kokosriekstu eļļu.

2-3 minūtes un viss tiek sasmalcināts un veidojas viendabīgs aromātisks maisījums. Es to izņemu no kombaina un novietoju saldētavā uz 5-10 minūtēm, lai masa nedaudz sastingtu un būtu vieglāk to veidot bumbiņās.

Vienu ēdamkaroti masas ar rokām sarullējiet bumbiņās un savelmējiet kakao pulverī! Karobu var pievienot arī kaisīšanai un pašai masai. Tātad - saldumi ir gatavi! Mēs to ievietojam saldētavā, kur mēs arī uzglabājam delikatesi! Ņam ņam

Tātad gatavās konfektes izskatās garšīgi! Es tos turu saldētavā un izņemu, lai apēstu 1-2 gabalus. Tos var uzglabāt saldētavā uz visiem laikiem.